Apple'ın Kablosuz Kulaklığı AirPods Beğenildi Mi?

Apple'ın 899TL'ye satışa sunduğu kablosuz kulaklığı AirPods'un kullanıcıları tarafından beğenilip beğenilmediği araştırıldı. Detayları haberimizde...

Apple iPhone 7 ile beraber kulaklık girişine veda ederek bu vedayı kablosuz kulaklığı AirPods ile taçlandırdı. Türkiye Apple Store'un 899TL'ye satışa sunduğu tamamen kablosuz kulaklığı AirPods'un kullanıcıları tarafından beğenilip beğenilmediği araştırıldı. Müşteri memnuniyeti adı altında yapılan araştırma sonuçları baya ilginç.

Satışa sunulduğu günden bu yana büyük ilgi toplayan ve stoklarda tükenen AirPods, Creative Strategies tarafından kullanıcı memnuniyetini ölçmek için anket oluşturdu. Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods için yapılan araştırmanın sonucunda 942 kişi katıldı. 942 AirPods mişterisinin %98'i AirPods'tan memnun musunuz? sorusuna yanıt verdi.

Yapılan araştırmayı detaylı anlatalım katılımcıların %82'si memnun olduklarını ve geri kalanların % 2'lik kısmının memnun olmadığı açıklandı.

AirPods piyasaya ilk sürüldüğünde memnuniyet oranı %92 seviyesindeydi. Ancak kullanıcılar AirPods'u kullandıkça günlük işlerinde büyük kolaylık sağladığının farkına varmış olacak ki bu oran %98 seviyesine kadar çıkmış.

Araştırmada ayrıca kullanıcılardan belirli özelliklere cevap vermeleri de istendi. Örneğin, %93'ü AirPods'un kulaklarına düşmediğinden memnundu. %95'i ise pil ömrü ve konfordan memnun olduklarını söyledi. AirPods sahipleri AirPods'a 75 puan verdiler. Aynı anketten 2007 yılında iPhone ilk çıktığında 72 puan almıştı.

Siz Apple'ın AirPods'larını sevdiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.