Outlast 2'nin Türkçe Yaması Yayınlandı!

Geçtiğimiz günlerde çıkan Outlast 2'yi artık Türkçe olarak oynamanız mümkün. Sadece bir hafta içerisinde hazırlanmış yama indirilmeye hazır..

Geçen hafta piyasada satışa çıkan Outlast 2 Steam üzerinde 49 TL'lik fiyatı ile hepimizin gönlüne taht kurmayı başardı. Oyunda malesef Türkçe dil desteği yer almıyor. Ancak dört kişilik bir ekip oyun için Türkçe yama hazırlandı. Ekip hemen Türkçe yama çalışmalarına başladı.

Bir haftadır çalışmalar devam etmekte. TesLa, ferex28, Doğukan Yılmaz ve Alihan Yurtsever'den oluşan akibin hazırlamış olduğu Outlast 2'nin Türkçe yamasını indirmeniz mümkün. Yama oyunun bütün menü ve arayüzü olmak üzere tepeden tırnağa herşey dahil olarak Outlast 2'yi Türkçe yaptı.

Tabii ki yama çok hızlı çıktığı için bazı hatalar bulunabilir bunlar zamanla giderilecektir. Kurulum ve Türkçe yama ile ilgili tüm detaylar indirdiğiniz dosya içerisinde yer alıyor. Bu sayede kurulumu rahat bir şekilde verilen bilgiye göre yapabilirsiniz. Menü, arayüz, etkileşim ve senaryonun Türkçe olmasını istiyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Outlast 2 Türkçe yamasını indirmek için tıklayınız.

Siz Outlast 2'nin Türkçe oynamayı düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.