Call of Duty'de Kadın Askerler Geliyor!

Sledgehammer Games ortak kurucularından olan Michael Condrey, yeni Call of Duty ile ilgili bazı çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Dünya Savaşı'ndaki bilgileriniz çoğunlukla video oyunları ve filmlerden gelirse, Sledgehammer'un Call of Duty: WW2'nin çok oyunculu modunda kadın askerlerin oynanabilir olmasını planladığını duyduğunuzdan şaşkınlık duyabilirsiniz. Cephelerde kadınlardan çok daha fazla erkek olduğu açıktı. Aksiyon dolu oyunda artık kadınları daha fazla göreceğiz. Oyunun senaryo ve multiplayer modunda kadınların görevi daha fazla olacak.

Call of Duty: WW2, her zamanki ekip deathmatch türü şeylerin yanı sıra, uygun olarak Savaş olarak adlandırılan genişletilmiş çok oyunculu kampanyaları içerecektir. Ne kadar karakterin kişiselleştirilebileceğini bilmiyoruz. Call of Duty oyunundaki kadın oynanabilir karakterler norm haline geldi. Silahlı hizmetlerde savaş alanına giren kadın sayısı arttıkça, yakın gelecekte ve yakın gelecekte yaşanacak oyunların bunlara yer vermesi mantıklı olacaktır.

Sledgehammer Games'in ortak kurucularından Michael Condrey, Twitter üzerinden sorulan sorular hakkında konuşurken bazı açıklamalara yer vermiş oldu. Bununla birlikte multiplayer modda ve hikayede kadın askerlere büyük bir önem verileceği bilgisine yer verildi.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.