Asus Transformers 3 ve Pro'yu Duyurdu!

Tayvan'da gerçekleşen Asus etkinliği kapsamında tanıtılan cihazlar arasında Transformers 3 ve Pro'da yer alıyor.

Asus'un yeni taşınabilir çözümlerinden olan 3 ve Transformers 3 Pro'nun özellikleri rakiplerine adeta göz dağı verecek nitelikte. Yapmış olduğu etkinlik kapsamında yen ürünlerini tanıtmaya devam eden Asus iş yapmak için tasarladığı tabletleri de satışa sundu. Transformers 3 ve Transformers 3 Pro adındaki yeni tabletler Microsoft'un Surface modellerine benziyor olmasıyla eleştirilerin odağı haline geldi.

Transformers 3'ün Özellikleri ve Fiyatı
Transformers 3 taşınabilir klavye, dokunmatik ekran, stand ve benzeri birçok özelliğiyle ön plana çıkıyor. Ekran bakımından oldukça iyi değerler ile karşımıza çıkan cihaz 12,6 inç büyüklüğünde olup bu ekranlarda 2880 x 1920 piksel çözünürlük sunuyır. 275 ppi piksel yoğunluğuna sahip olan iki cihazın da ekran değerleri aynı. HDMI ve USB 3.0 portları dışında Hormon Kardon hoparlörlerle güçlendirilmiş olan cihaz yeni bir sistem sunmaktadır. Parmak izi okuyucusu ile gelen Transformers 3 ve Transformers 3 Pro kendi aksesuarlarıyla geliyor. AudioPod, Pen, Universal Dock, ROG XG Station 2 gibi aksesuarlar bulundurmaktadır.

Kusursuz bir görüntü için cihaza ait stand ile 170 derecelik bakış açıları sunuluyor. 8,35 mm kalınlığında olan cihaz dizüstü bilgisayarlarda yaşadığınız deneyimi sunuyor. i7 işlemcisi dışında 2133 MHz 16 GB RAM, 1 TB PCIe x4 SSD bulundurmaktadır.

Transformers 3'te ise 7.nesil Intel Core işlemci, 8 GB RAM ve 512 GB SSD yer alıyor. Bunlar size eğer çok büyük geliyorsa Asus Transformers Mini'yi tercih etmenizi öneriyor.


Transformers Mini ise 10,1 inçlik ekrana sahip olup 8,2 mmlik kalınlığa sahip. 530 gram ancak klavyeyle birlikte 790 gram ağırlığına çıkıyor. Transformers 3'ün fiyatı 799 dolar iken Transformers 3 Pro'nun fiyatı ise 999 dolardan başlıyor.

Asus'un tablet piyasasını siz nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.