ASUS Zenbo Ev Robotu Özellikleri ve Fiyatı!

ASUS Zenbo ev robotu için Asus büyük bir etkinlik düzenledi. Makul fiyatıyle ön plana çıkan Zenbo'nu özellikleri ve fiyatı..

Asus Başkanı Jonney Shih bu kez tamamen farklı birşey tanıtmak için sahneye gitti. Ev robotu olan ASUS Zenbo'yu tanıtan Başkan konuşmasında “Hedefimiz her eve robotik bir bilgisayar girmesini sağlamaktır” şu sözlere yer verdi.

Robotun hedefi ise eğlence, yardım ve arkadaşlık bu edenle yaşlıların daha fazla dikkatini çekiyor. Burada robotun en güzel özelliği ise akıllı ev cihazları ile entegreli çalışıyor olmasıdır. Yani Zenbo kapınızı, televizyonunuzu, klimanızı, ışıklarınızı kontrol altına alabiliyor.

Sesli komutlar ile yönlendirebileceğiniz Zenbo'nun touchpad yüzü sayesinde görüntülü görüşmeler ve online alışver işlemlerinizi apabilirsiniz. Hatırlatma özelliği sayesinde doktor randevusu, ilaç zamanı gibi hatırlatmalar yapıyor. Aynı zamanda biri düşüğü zaman aile bireylerine acil mesaj gönderebiliyor. Hatta ve hatta Zenbo kamerasıyla bu durumu inceleyebiliyorsunuz.

Sadece yaşlılar, hastalar değil çocuklar da düşünülmüş. Etkileyici özelliklerin yer aldığı Zenbo'da çocuklar için müzikler dışında hikayeler de bulunuyor. Zenbo robotun fiyatı ise 599 dolar.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.