Asus ZenFone 3 Ultra Özellikleri ve Fiyatı!

Computex 2016 etkinliği kapsamında Zenfone 3 serisinin 3. üyesi tanıtıldı. Asus ZenFone 3'ün fiyatı ve özellikleri resmi olarak duyuruldu.

Asus ZenFone 3 resmi olarak tanıtıldı. Lansman gerçekleşmeden önce yayınlanan teaser'da görünen akıllı telefon büyük bir ekrana sahip olup Full HD çözünürlüğe sahiptir. 6.8 inç büyüklüğündeki telefon tablet boyunda diyebilirim. IPS LCD bir panelin yer aldığı Asus ZenFone 3 telefonunda Qualcomm'un Snapdragon 652 modelinden güç alan 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunmaktadır.

Asus cihazın kamerası için Sony ile birlikte çalıştı. Cihazın ana kamerasında 23 MP'lik sensör bulunuyor. f/2.0 diyafram açıklığı dışında lazer autofocus'un bulunduğu ana kamera da en önemli özelliklerden biri de 3 ekseli OIS bulunduruyor olmasıdır. Bluetooth 4.2 ve 808.11/ac'ın yer aldığı cihazda aynı zamanda USB Type-C portu da yer alıyor. Cihaz 4.600 mAh'lik bir bataryaya sahip. Asus ZenFone 3'ün fiyatı ise bulundurduğu özelliklere göre iyi. 479 Dolar'lık bir etiketle piyasaya sürülecek.

Asus ZenFone 3'ün özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.