Zenfone 3 Deluxe Özellikleri ve Fiyatı!

Asus'un gerçekleştirmiş olduğu etkinliğin en gözde telefonu ise Zenfone 3 Deluxe olmayı başardı.

Deluxe'yi diğerlerinden ayıran en güçlü özellik daha fazla RAM'e sahip olması oldu.Tayvan'da düzenlenen etkinlikte tanıtılan yeni ZenFone serisinin modelleri resmi olarak duyuruldu. ZenFone 3 Deluxe ve ZenFone 3 Ultra adında 3 farklı model duyuruldu. Bunların hepsi iyi özelliklere sahip ancak Deluxe onlardan daha iyi. Diğer modellere nazaran daha iyi bir işlemciye ve RAM'e sahip. Asus'a göre cihaz dünyanın görünmez anten bantlarına sahip ilk telefon. Oldukça iddialı bir giriş yapan Asus cihazda şu özelliklere yer verdi..

Zenfone 3 Deluxe Özellikleri
1080p çözünürlüğündeki telefon 5,7 inç OLED ekrana sahip olup Snapdragon 820 işlemcisi bulundurmaktadır. EIS ve HDR destekli olan cihaz 23 megapiksel arka kamera bulundurmaktadır. 6 GB RAM ve USB-C 3.0 yer almaktadır. 802.11ac, Bluetooth 4.2 ve Cat 1080 LTE gibi bağlantı seçenekleri bulunduran cihaz 64 ve 128 GB depolama versiyonları sunmaktadır. Gümüş, gri ve altın renk seçenekleri sunan Asus siyah rengine yer vermedi.

Zenfone 3 Deluxe Fiyatı!
Alüminyum kasaya sahip olması nedeniyle daha sağlam bir gövdeye sahip olan Zenfone 3 Deluxe 499 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasada olacak. Ayrıca şunu da belirtelim cihazın önümüzdeki aylarda 256 GB'lık versiyonu da piyasa da yer alacak.

Zenfone 3 Deluxe'ün özelliklerini ve fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.