BlackBerry KeyONE İşkence Testinde!

Ünlü YouTube kanalının işkence testine bu kez BlackBerry KeyONE kaldı. Peki işkence sonucunda telefona ne mi oldu dersiniz? Hep birlikte bakalım..

Ünlü bir YouTuber'ın işkencesine maruz kalan BlackBerry KeyONE'nin durumu pek iç açıcı olmadı. CES 2017 kapsamında bazı kişilere gösterilen bununla birlikte birkaç ay sonra Mobil Dünya Kongeresi'nde tam anlamıyla ortaya çıkan orta seviye telefon birkaç takım testten geçti.

Bu testten geçmesinin en büyük sebebi BlackBerry'in sağlam olmasıyla ilgili bir namının olması. Sağlam telefonlarıyla bilinen BlackBerry, bu yeni telefonda affallamış görünüyor. Görünen o ki firmanın yeni telefonları fiziksel işkenceye eskisi kadar dayanıklı değil. KEYone aslında çizik testlerinde başarılı ancak bükülme testine gelince boynu bükülüyor.

Kendini bir anda bırakıveren telefonu bükmek her ne kadar uç bir durum olsa da diğer telefonlar büküldüğünde ekranın dışarı fırladığını görmemiştik. Ekran biranda çıkıyor ve gövdeden ayrılıyor. Dolayısıyla ekranın gövdeye iyi yapıştırılmadığına şahitlik ediyoruz.

Karşınızda işkenceye maruz kalan BlackBerry KeyONE!

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.