Deniz Suyuna Dayanıklı Sony Walkman!

Tatilde telefondan veya müzik çalar gibi elektronik cihazlarımız yazın aşındırıcı etkilerinden ve kumdan koruyoruz Sony Walkman ile tatilleriniz daha keyifli olacak...

Teknolojik ürünlerin en büyük düşmanı olan tuzlu suya dayanıklı Sony Walkman NW-WS413 hiçbir şekilde sorun teşkil etmiyor. Her ortamda rahat ve şık kullanışı sayesind egzersiz yaparken, koşarken, ağırlık kaldırırken veya yüzeken rahat bir kullanım sunan Sony Walker NW-WS413 özellikle yaz aylarında denize girerkende çok kullanışlı ve müziğin keyfini sürmeye devam edeceksiniz.
Hafif ve şık olan Sony Walkman kulağa tam oturan özelliği ile spor yaparken yada koşarken sarkan ve dolanan kablolarla uğraşmak yerine aktivitenizi keyifli ve kesintisiz devam ettirebilrsiniz. Spor yaparken veya yüzerken Walkman kulalığın dahili kontrolleriyle parçaları karıştıabilir ses seviyesini değiştirebilir ve parça listesi arasında değişim yapmanızı kolaylaştıracak.


Bu yaz plajlarda sıkça göreceğimizi düşünüyoruz. Sadece havuzda veya soporda, koşu yaparken değil aynı zamanda duş alırken bile rahatça kullanabileceğiniz Sony Walkman 45 ile -5 derece arası sıcaklıkta bile verimli çalışmaya devam eder. Suyun altında 30 dakika v 2 metreye kadar toza ve kuma dayanıklı olan Walkman IP65\IP68 sınıfında toza suya dayanıklılık özelliğini kanıtlamış oluyor. Sony Walkman NW-WS413’te bulunan "Ortam Sesi Modu" ile Walkman'in sol ve sağ tarafında bulunan mikrofonlar müzik dinlerken bile ortam seslerini duyabilmenizi sağlıyor. Böylece bulunduğunuz ortamı, spor eğitmeninizi ya da çevrenizdeki arkadaşlarınızı dinleyip iletişim kurabilirsiniz.

Yalnızca 32 gram ağırlığında olan Walkman NW-WS413 tam şarjda 12 saatlik uzun bir kullanım sunarken yalnızca 3 dakikalık şarj ile 60 dakikalık kullanım sağlayabiliyor. USB kablo aracılığıyla bilgisayarlara bağlanabilen ve "sürükle bırak" yöntemiyle kolayca şarkı yüklenebilen MP3 çalar 4 GB hafızaya sahip. Sony Walkman NW-WS413 beyaz, mavi, siyah ve limon sarısı,renkleriyle kullanıcılarına sunuldu.

Peki siz Sony Walkman'ın özelliklerini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.