EyeEm, Videolardan Para Kazanmanızı İstiyor!

EyeEm, Instagram'ın ve medyayı uzun süre destekleyen diğer uygulamaların ayak izlerini izleyerek fotoğrafın ötesine geçerek videoografiye geçiyor.

Şirket, 20 milyon kullanıcısının 5 ila 40 saniyelik klipleri yayınlayıp çalışmalarından para kazanmalarını sağlayan videografi erken yaratıcı uygulamasını başlattı.EyeEm, bir sosyal uygulamadan bir iş satmak için bir pazar başlatmaya ve hatta içeriği keşfetmeyi kolaylaştırma gibi yaratıcılar için bir fotoğraf hizmeti olarak yıllarca kurduktan sonra artık video ile aynı hizmeti sunmak istiyor..Daha önce, hizmet yalnızca havadan, kentsel, seyahat, yemek veya doğa videolarına odaklanan birkaç seçkin içerik oluşturucunun kullanımına sunuldu; ancak bugün video hizmeti genel kitlelere açılıyor.

EyeEm CEO'su Florian Meissner "Topluluğumuzun en yenilikçi araçları kullanarak kendini ifade etmeye her zaman güç vermeye gayret gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. "Bu sadece bir başlangıç, ve bugünün içerik pazarlama sektöründeki hareketli ve yoğun medya talebiyle eşleşen çok yakında ek formatlar eklemeyi umuyoruz." sözleriyle konuşmasına devam etti.

Uygulamalar aracılığıyla yüklenen videolar, yaratıcılar ile şirket arasında benzer bir gelir yüzdesine bölünmüş olarak EyeEm pazarında dağıtım için uygundur. EyeEm, fotoğraflar için etiketler önermek için bir web yükleme aracına sahipken, daha kolay tanımlanabilir ve keşfedilebilir olmasını sağlamak için içeriği işlemek için resim tanıma tekniğini kullanıyor.

16: 9 yatay oran oranı ve minimum 720p (HD'ye hazır) çözünürlük ile 5 ila 40 saniye arasında videolar isteyen EyeEm uygulamasına. yüklenen dosyalar ya bir .mov veya .mp4 formatında olup her cihazda sorunsuz bir şekilde açılıyor. Şirket, ayrıca içerik oluşturucuların çalışmalarını dağıtmak için münhasır olmayan haklar tanımlayacaklarını ve videoların düzenlenip eklenmediğini belirtiyor. EyeEm, pazarına sunulan tüm videolarda gerekli yayınların olması gerektiğine dikkat çekiyor.

Video desteği ile EyeEm, markaların yalnızca fotoğrafları değil, profesyonel olmayan kişilerin videolarını satın alabileceği, kullanıcı tarafından oluşturulan içerik için Getty Images olmaya da can atıyor. Öyleyse, olağanüstü sonbahar yaprakları, 360 derecelik bir görüntü veya ticari bir değeri olabileceğini düşündüğünüz başka şey varsa EyeEm bu içeriklerle ilgileniyor ve size para kazanmanıza yardımcı olmak istiyor.

Peki EyeEm Nedir?
Dijital fotoğrafçılığa önem veren ticari kazanç sağlayan fotoğraf paylaşım platformudur. Bununla birlikte video özelliği eklenmiş olan uygulama ile çektiğiniz fotoğraf yada videoları paylaşabilir diğer kullanıcıların fotoğraflarını da takip edebilirsiniz. Uygulama ile fotoğraflarınızı satarak para kazanmak mümkün oluyordu şimdi de videolar için aynı desteği veriyor.

EyeEm uygulamasını Android cihazlarınızda indirmek için buraya TIKLAYINIZ.
EyeEm uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınızda indirmek için buraya TIKLAYINIZ.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.