OnePlus 5'in Sızdırılan Tasarımı Prototip Modeli Gösteriyor!

OnePlus 5 şirketin açıklaması sonrasında olan bir isim artık daha fazla bilgi sızdırıyor. Peki OnePlus 5 tasarımı nasıl olacak?

OnePlus 5'in tasarım taslakları Weibo'da göründü ancak kaynaklarımıza göre bunlar son OnePlus 5 tasarımından ziyade bir prototip modeli gösteriyor. Yine de, bazı özelliklerin sıcak şekilde beklenen ikili kamera çeren nihai üründe olacağını varsayabiliriz. Ancak diğer özellikler yalnızca eskizlerin bir prototip olmasının olasılığını pekiştiriyor.

Yeni başlayanlar için, tasarım eskizleri cihazın ön ve arka tarafında çift kameralar ortaya koyuyor. OnePlus'ın bunu idare etmesi mümkün olsa da, dört kamerayı bir üründe ince kar marjları olan bir cihaza koymak, hem OnePlus hem de OnePlus fanları için OnePlus 5 fiyatını çok yüksek hale getirecektir. Samsung'un bile Galaxy S8'in arkasında bir çift kamera kullanmayı seçtiğini bile hatırlayacaksınız, çünkü S8'in geniş kar marjları olsa bile çok pahalı olacaktı. Şişirilmiş kamera faturasına önemli bir ilave malzeme maliyeti de katacaktı. OnePlus 5'in OnePlus 3T'den daha pahalı olabileceğini tahmin ettik, ancak bu ana model için biraz fazla olurdu.

Hızlı bir yenileyici olarak, OnePlus X'in seramik versiyonu düzenli Onyx sürümüne kıyasla ek bir 100 dolarlık maliyete ve yalnızca yüzde 20'lik bir verim oranına sahipti. Bu, OnePlus'un seramik panel daha küçük olmasına rağmen, birincil bir amiral gemisiyle gelme ihtimali olmayacak. Daha az tartışmalı özelliklere geçecek olursak eskizin alt kenarında bir USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası, 3.5 mm kulaklık girişi ve iğne deliği mikrofonu görünüyor.. Cihazın alt tarafına bakmıyoruz, ancak bunun, parmak izi tarayıcının bulunduğu yerde olduğunu ve ekran camının altında olmadığını düşünüyoruz.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.