Galaxy S7 Uzun Süre Suda Kalırsa Ne Olur ? Samsung Galaxy S7 Ne Zaman Çıkıyor?

Samsung'un 30 Dakika su geçirmezlik garantisi verdiği yeni amiral gemisi Galaxy S7'yi saatlerce suyun içinde bıraktılar. İşte Galaxy S7'nin su ile imtihanı!

Gün geçmiyor ki insanlar akıllı telefonlar üzerinde yeni bir şeyler denemesin. Daha önce "T-mobile" Samsung'un yeni amiral gemisi olan Samsung Galaxy S7'yi suyun altında açarak bir ilki geçirmişti. Ünlü YouTube kanalı olan Unbox Therapy yapılacak başka bir şey bulamamış olacak ki Samsung'un 30 Dakika suyun altında kalma garantisi verdiği Galaxy S7'yi çatlatana kadar suyun içinde bırakmaya karar vermişler. Unbox Therapy tarafından yapılan açıklamaya göre yarım saatlik su geçirmezliğin yeterince heyecan verici değil. Bu sebeple Galaxy S7'yi suyla dolu bir kavanozun içinde 16 saat açık olarak bıraktıklarını açıkladı. Bu testin videosuna geçmeden Galaxy S7 konulduğu kap fazla derin olmamasına rağmen 16 saatin ardından telefon çalışır vaziyette testi tamamlıyor. Kullanıcılara uyarımız telefonlarını bu kadar uzun süre suyun içinde bırakmamaları ve suyun içinden çıktıktan sonra telefonlarını hemen şarja takmamaları.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?