Microsoft Surface Phone 2017'de çıkabilir!

Microsoft'un uzun zamandır konuşulan Surface Phone projesi görünen o ki bir kez daha sekteye uğradı! İşte Surface Phone'un çıkış tarihi!

Yazılım devi Microsoft, Nokia'yı satın alarak akıllı telefon piyasısına merhaba demişti. Ancal Microsoft'un bu pazarda ki planları bir türlü tutmamıştı. Akıllı telefon pazarında pastada ki payını büyütmek isteyen Microsoft hangi yolu denerse denesin başarıya ulaşamamıştı.
Micorosft'un akıllı telefon pazarına damga vurmasnı beklediği Surface Phone planı yeniden ertelendi. Microsoft’a yakınlığıyla bilinen Windows Central tarafından paylaşılan bilgilere göre Microsoft, 2017 yılında üç yeni akıllı telefon duyuracak. Ancak bu cihazlar sadece Surface Phone ismini taşıyacak. Daha önceden paylaşılan bilgilere göre Surfce Phone'un çıkış tarihi olarak 2016 yılı gösteriliyordu. Görünen o ki bu bir sene daha ertelenmiş.
Surface tabletlerin daha küçüğü olarak duyurulması beklenen Surface Phone ile Microsoft ürünlerinde son kalan Nokia imajını da silmiş olacak. Bilindiği gibi Lumia serisi Nokia'dadaydı. Microsoft'un Nokia'yı satın almasının ardından Lumia adını kullanmaya devam etmiş. Görünen o ki Microsoft adının Nokia ile anılmasını istemiyor.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?