WhatsApp Yeniliğe Doymuyor!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması dünyada en çok kullanılan uygulamaların başında gelen WhatsApp yeniliğe adeta doymuyor. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği!

WhatsApp kullanıcıları için yeni bir özelliği daha kullanıma sokuyor. Daha öncelerden yeni özellikliklerini ilk olarak farklı platformalara getiren WhatsApp bu yeni özelliğide ilk olarak Android'e getirdi.


WhatsApp bilindiği gibi daha önceden Android ve WhatsApp mobil üzerinden yazı stillerinde yaptığı değişikliklerle kullanıcıların beğenisini kazanmıştı. Şimdi ise WhatsApp'da kamera arayüzü değişiyor.


WhatsApp'ın blog gönderisine göre yeni kamera arayüzünde fotoğraf çekme butonu artık beyaz olacak. Butonun sağ ve solunda yer alan LED flaş ve kamera değiştirme butonu da değişenler arasında. Kullanıcıların Video kaydetme işlemleri esnasında çekim süresi sağ üst köşede yer alırken, yeni arayüzde çekim süresi tam ortada yer aldığı görülüyor.


Son olarak popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu özelliği "BETA" olarak Android kullanıcılarına sundu. Ancak çok yakında tüm platformlarda bu görünüme geçilecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?