iPhone SE'den Şaşırtan Anket Sonucu!

Apple'ın 4" ekrana sahip yeni akıllı telefonu Apple için başarısızlıkla sonuçlanabilir. iPhone SE hakkında kullanıcılara yapılan anket sonuçları şaşırttı!

Apple'ın çıkarttığı her ürün bilindiği gibi büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Apple cephesinde uzun zamandır konuşulan 4" büyüklüğünde iPhone modeli 21 Mart tarihinde doğruluk kazanmış ve Apple tarafından tanıtılmıştı. Ancak iPhone SE hakkında kötü giden şeyler var.
Apple'a yakınlığıyla bilinen iMore tarafından düzenlenen ankette, kullanıcılara Apple'ın yeni iPhone'u iPhone SE soruldu. Ancak Ankete katılan pek çok kişi yeni iPhone SE'den memnuniyetsizliklerini dile getirdi. Bu durum karşısında Apple'ın yeni iPhone SE hakkında çok büyük beklentiler içerisinde olmadıkları dedikodusu yayılmaya başladı.
Diğer yandan ankete katılan pek çok kişi Apple'ın Eylül ayında tanıtacağo yeni iPhone modelleri olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı bekliyor. Kullanıcılar ayrıca Apple'dan bu telefonların ekran boyutlarını büyütmelerini istiyor.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?