General Mobile GM 5 Plus Sonunda Türkiye'de!

Yerli akıllı telefon üreticisi General Mobile'ın büyük beğeni toplayan modeli olan General Mobile 5 Plus uzun bir sürenin ardından nihayet satışa çıktı!İşte tüm detaylar!

Yerli markalarımızdan olan ve giderek büyüyen General Mobile'ın yeni amiral gemisi konumuda ki akıllı telefon olan General Mobile 5 Plus bilinidği gibi ilk olarak Şubat ayında düzenlenen MWC 2016 etkinliğinde tanıtılmıştı.

Google'ın Android One Platformuna sahip olan General Mobile'ın yeni akıllı telefonu son dönemin moda renkleri olan roze altın,altın,uzay grisi ve gümüş renkleriyle beraber kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Rakiplerine göre oldukça ince bir yapıda olan GM 5 Plus gücünü orta segmentli telefonlarda kullanılan Snapdragon 617'den alıyor. GM 5 Plus 3 GB Ram ile birlikte geliyor ve 32 GB dahili depolama alanı sunuyor. GM 5 Plus son model akıllı telefonlarda artık kullanılmayan microSD kart desteği de sunuyor. Bu sayede cihazın hafızası 128 GB'a kadar çıkabiliyor.

Cihazın Türkiye fiyatının 999 TL olacağı açıklandı. Dileyen kullanıcılar operatör ya da mağazalardan satın alabilecek. Baştada belirttiğimiz gibi bu cihazın en büyük artısı Google tarafından 2 yıl boyunca güncellenecek olaması.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?