GM 5 Plus'ta Android 7.1.1 Güncellemesine Kavuştu!

General Mobile, Instagran üzerinden kullanıcılarını sevindirdi. Yaptığı açıklamayla birlikte yeni güncellemenin geldiğini duyurdu. Peki yeni Android 7.1.1 güncellemesi GM

Android Nougat güncellemesi ilk olarak Pixel modellerine kavuştu. Diğer Android kullanıcıları da güncellemeyi bekliyordu. Elbette bunlar arasında General Mobile GM 5 Plus kullanıcıları da vardı. Güncellemenin geldiğini en geç 11 Şubat'ta tüm kullanıcılara ulaşmış olacağını söyleyen firma bununla birlikte Apple'ın 3D Touch teknolojisinde olduğu gibi güncellemeyle kullanıcılara uygulama kısayol özellikleri de beraberinde sunuluyor. Sadece kısayol özellikleri değil arama ekranında da değişiklikler yer alıyor. Bununla birlikte telefonu cevaplandırmak için aşağı yad yukarı kaydırmak yeterli olacak.

Android kullanıcıların deneyimlerini daha iyi hale getirebilmek için 100'den fazla yeni emoji desteği de beraberinde geliyor. Kullanıcıların General Mobile GM 5 Plus deneyimini değiştirecek olan güncellemeyi kullanıcılar kolay bir şekilde cihazlarına indirebilecek. General Mobile GM 5 Plus için OTA yoluyla kablosuz olarak güncelleme indirilebilecek.

Peki siz General Mobile GM 5 Plus mı kullanıyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.