Google I/O 2017 Etkinliği için Uygulama Hazır!

Google I/O'nun Android uygulaması bu yıl ki konferans için güncellendi. Peki yeni uygulamada hangi özellikler bulunuyor?

Android için Google I/O uygulaması, önümüzdeki hafta Mountain View'de, etkinliğin 2017 sürümünde gerçekleşmesi planlanan tüm etkinliklerle güncellendi. Bu önümüzdeki hafta konferansa katılacak olanların, üç günlük etkinlik için programlarını planlamak için uygulamayı kullanabilecekleri ve ayrıca Google I/O'ya ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgileri parmak uçlarına getirebilecekleri anlamına geliyor. Şimdi zamanlamayı uygulamada, ancak program hala biraz yalın. Bunun sebebi, açılış sohbetinden sonra çok sayıda sohbet edilmesi diğer atölye çalışmalarının ortaya çıkması bunun Google'ın önce duyurması gerektiğini görmesinden kaynaklanıyor. Uygulamanın indirilmesi ve elinizin altında olması için bir başka iyi neden.

Bu yıl Google I/O uygulamasıyla katılımcılar, katılmak istedikleri oturumlar için koltuk ayırtabilecekler. Bu şekilde, oturum için onlar için yeterli alan olup olmadığını merak etmeden katılacaklar ki bunlar genellikle Google 'de gerçekleşiyor. Uygulamada ayrıca, nerede yemek yediğiniz, tuvaletlerin bulunduğu yerler ve daha pek çok şey gösteren bir harita da yer alıyor. Özellikle belirli bir oturum arıyorsanız, her bir konumun nerede olduğunu bulmayı kolaylaştıracaktır. Ayrıca, rozetin alındığı yeri de gösterir. Bu, katılımcıların 17 Mayıs'ta Google I/O uygulamaya başlamadan önce kesinlikle yapmaları gereken bir şeydir.

Şimdi Google I/O uygulaması çoğunlukla etkinliğe katılanlara yöneliktir ancak etkinliklerin neler olduğunu görebildiğiniz için canlı akışlı etkinliklerle birlikte olan kullanıcılar için de harika. Google I/O 2017, önümüzdeki Çarşamba günü 17 Mayıs'ta başlıyor ve Google açılış günündeki 90 dakikalık açılış konuşmasında kesinlikle bol miktarda açıklama yapacak. Google, Android TV'nin, Android Wear'ın, Chrome'un ve daha pek çok şeyin de aralarında bulunduğu Google'ın tüm ürünlerine yeni bilgi ve özellikler getirecektir. San Francisco'daki Moscone West merkezinin aksine Mountain View'de yine bu yıl Shoreline Amfitiyatrosunda yer alıyor.

Peki siz bu etkinliğe ilgi duyuyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.