WhatsApp Videolu Görüşmede En İyi Ülke Hindistan Oldu!

Hindistan WhatsApp videolu görüşmelerde en iyi ülke. WhatsApp, Hindistan'ın dünyadaki video görüşme dakikalarındaki en iyi ülke olduğunu açıkladı.

Mesajlaşma ağlardan en popüleri bildiğiniz üzere WhatsApp. Şirket videolu görüşmeler ile ilgili çarpıcı veriler paylaştı. Hindistan toplam dakika cinsinden WhatsApp'ın video arama pazarına öncülük ediyor; yeni veriler ile nasıl bir büyüme gösterdiğini de ortaya koyuyor. Şirket, yaptığı açıklamada, "Hindistan, günde 50 milyonun üzerinde video görüşme dakikası ile görüntülü görüşme yapan en iyi ülke" ifadelerini kullandı. Geçen yıl Kasım 2016'da WhatsApp, WhatsApp video arama özelliğini, iOS, Android ve Windows gibi platformlardaki 1.2 milyardan fazla aylık aktif kullanıcısıyla dünya genelinde duyurdu.

Rapor aynı zamanda, WhatsApp'ın günlük olarak toplam 340 milyonun üzerinde video görüşme dakikası gördüğünü ve günde 55 milyonun üzerinde video görüşmesi gerçekleştiren kullanıcıların olduğunu belirtiyor. Hindistan'daki WhatsApp şu anda 200 milyon aylık aktif kullanıcıya sahiptir. Şubat ayında WhatsApp kurucu ortağı Brian Acton, şirketin Hindistan'ın dijital ticaret vizyonuna nasıl katkıda bulunabileceğini görüşmek üzere BT Bakanı Ravi Shankar Prasad ile görüştü.

Şirket, Hindistan'ın günde 50 milyonun üzerinde video görüşme dakikası kaydettiğini açıkladı. Bu, 340 milyon günlük video görüşmesinin önemli bir bölümünü oluşturuyor. Şubat 2017 itibarıyla WhatsApp, Hindistan'da aylık 200 milyon aktif kullanıcıya sahiptir. WhatsApp'ın sistemleri gerçek ağ kalitesini tanıdığı için görüntülü görüşme kalitesi iyileşir. Bu, çağrının daima en kötü ihtimali beklediği şekilde bağlanacağı anlamına gelir.

  WhatsApp  uygulamasını Android cihazlarınıza indirmek için buraya TIKLAYINIZ.     WhatsApp  uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirmek için buraya TIKLAYINIZ. 
dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.