Google İş Başvurusu Yapan Minik Kıza Cevap Geldi!

Google'ın CEO'su Sundar Pichai Google'da çalışmak için başvuru yapan küçük kıza cevap verdi. Google'ın iş başvurusuna cevabı haberimizde...

Küçük yaştaki çocukların dikkatini çeken Google samimi iş tekliflerine cevap vererek basından takdir edilen Google şimdi ise 7 yaşındaki bir kızın iş başvurusuna cevap verdi. Google'a iş başvurusu yapan Cloe Bridgewater Google'da çalışıp hayallerini gerçekleştirmek için mektup yollamıştı. Şirketin CEO'su mektuba kayıtsız kalmadı ve minik kızın mektubuna cevap yazdı.

Cloe Bridgewater mektubunda şu sözlere yer verdi; Bilgisayar ve robotlara ilgisi olduğunu ve Google'da çalışmak istediğini belirtmiş. Google'ın CEO'su Sundar Pichai ise bu şekilde cevap veriyor;"Merhaba, Chloe, mektubun için çok teşekkür ederim. Bilgisayar ve robotlara ilgi duymana çok sevindim. Gelecekte umarım teknoloji hakkında yeni bilgiler öğrenmeye devam edersin. Eğer sıkı bir şekilde çalışıp, okulunu bitirdikten sonra iş başvurunu almak için sabırsızlanıyorum."

Google'dan gelen maili basına serv,s eden Cloe Bridgewater'ın babası Andy Bridgewater Google'ın bu ince hareketi için teşekkür ettiğini ve kızlarına özgüven aşıladığını belirtiyor.

Sizce 7 yaşındaki Cloe yıllar sonra Google'daki hayalini gerçekleştirebilcek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.