Overwatch Playboy dergisi Blizzard tarafından kapatıldı!

Blizzard porno ile ilgili yasaklama çekiçleri, son zamanlarda yeniden canlandı. Bu sefer hayranın yarattığı Playboy tarzı Overwatch dergisi "Playwatch" ı kapattı.

Sanatçı Manusogi'nin Playboy tarzı Overwatch dergisinin kapaklarında sonra taraftarlar devam etti ve geri kalan sayfaları doldurdu. Makaleler, gerçek hayatta olan cosplayerlerle yapılan röportajlar ve seksi fan sanatçısı yüklü "Playwatch" adlı bir çevrimiçi dergiyi bir araya getirdiler. Bugün web sitesinin kaldırıldığını öğrendik.

Bu fan tarafından oluşturulan Playboy tarzı Aşırı Gözlem dergisine erişmeye çalışırsanız aşağıdakileri belirten bir ileti görürsünüz:

"Bir dijital telif hakkı koruma kurumundan Playwatch Dergisinin Blizzard'ın fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiğini bildiren bir bildirim aldık. Bu nedenle, Blizzard ile doğrudan temasa geçtik ve onlardan bir cevap alana kadar web sitesini kapatmaya karar verdik."

Geçtiğimiz yıl başlayan dergi Deviantart kullanıcısı tarafından oluşturulmuştu. Playboy versiyonu olarak hayata geçen dergi Blizzard tarafından kapattırıldı. Kapatmasının en büyük iki sebebi vardı. Bunlardan biri Blizzard karakterlerini bu şekilde görmek istemiyor olması ikincisi de telif hakları ihlaliydi. Blizzard, henüz gelişme aşamasında olan Playwatch sitesini kapattırdı.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.