HTC M10 Sızdırıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC M10 çıkmak için neredeyse gün sayıyor. HTC cephesinden bu sefer sızıntılar konusunda sıkı önlem alsa da yeni amiral gemi M10 sızdırıldı!

Bilinidği gibi HTC M8 ile büyük bir çıkış yakaladı. Ancak HTC'nin yanlış izlediği politikalar sonucunda M9 felaket olmuştu. Bunun ardından şirket neredeyse batma noktasına gelmiş, ancak çıkarttığı yeni modellerin kullanıcılar tarafından beğenilmesi ile yılı biraz kurtarmıştı. HTC'nin merkala beklenen yeni amiral gemisi HTC M10 hakkında yeni sızıntılar var!

Akıllı telefonlar hakkında yaptığı doğru sızıntılar ile tanınan Evan Blass HTC M10'un görsellerini paylaştı. HTC'nin yeni amral gemisi daha önceden de iddia edildiği gibi One takısını düşürerek gelecek. Yeni modelin HTC 10 olması bekleniyor. Bu durumda HTC iPhone özentisi olmak yolunda emin adımlarla ilerliyor. Cihazın gösellerine bakıldığında en göze çarpan yanı hafif kavisli arka paneliyle HTC 10'un daha çok önce ki nesıl amiral gemileri hatırlatıyor.

Paylaşılan görsel protatip olsa da cihazın özellikleri hakkında önemli bilgilere yer veriyor. Önceki modellerden büyük tam 5.15 inç'lik bir ekranla gelmesi beklenen HTC 10 ayrıca gelişmiş bir quad HD ekran çözünürlüğü ile gelecek.HTC 10 gücünü Qualcomm Snapdragon 820 işlemciden alacak ve bunun yanında HTC 10'da 4 GB RAM ve Adreno 530 GPU desteği olacağı öne sürülüyor.

Bakalım HTC'nin yeni canavarı ne zaman tanıtılacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?