HTC'nin Akıllı Saati Ertelendi!

HTC'nin uzun zamandır konuşulan ha çıktı ha çıkacak denilen ancak bir türlü çıkmayan akıllı saatinden yeni haberler var! İşte HTC'nin akıllı saati hakkında son haberler!

HTC'nin kullanıcılar tarafından uzun süredir beklenen akıllı saatinin daha önce pek çok konsepti ve hakkında pek çok detayı sızdırılmış hatta bilinmeyen pek bir şeyi de kalmamıştı. Herkes HTC'nin yeni akıllı saatini beklerken HTC'nin yeni akıllı saatinin ertelendiği bilgisi geldi.

Twitter üzerinden paylaştığı doğru haberlerle kullanıcıların büyük güvenini kazanan Evan Blass'a göre HTC'nin akıllı saatinin çıkış tarihi sonbahar ayrında tanıtılacağını iddia etti. HTC'nin akıllı saatinin daha öncelerden pek çok kez Haziran ayında tanıtılacağı söylenmişti. Ancak görünen o ki HTC saat üzerinde ki çalışmalarını henüz tamamlamamış.

Google'ın ilk olarak 2014 yılında duyurduğu akıllı saatler için işletim sistemi olan Android Wear'a pek çok firmadan önce partner olan HTC bu iki yılda sadece fitness alanında ürettiği cihazlarla ön plana çıkmaya çalışmıştı.

Son olarak HTC'nin yeni akıllı saatinin Google'ın sunduğu Android Wear'ın son sürümü olan Android Wear 2.0 ile geleceği de gelen son iddiaların arasında. HTC'nin yeni akıllı saatinin çok daha fazla özellik ile geleceğinin habercisi oluyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?