Microsoft Porsche Design İmzalı Bilgisayarını Tanıttı!

Kullanıcıların artık özellik yerine ürünlerin tasarımına dikkat ediyor. Bunun farkında olan üreticiler de kullanıcıları bu anlamda tatmin edecek yeni ürünlerini tantıyor!

Computex etkinliğinin tamamlanmasının ardından etkinlikle tanıtılan ürünlerin ayrıntıları çok daha iyi servis ediliyor. Microsoft'un bu etkinlikte tanıttığı ve ikisi bir arada segmentine uygun olan 13.3 inç ekran boyutuna sahip olan yeni dizüstü bilgisayarı tasarımları ile herkesi kendine hayran bırakan Porsche Design tarafından tasarlanmış.

Çıkartılabilen klavyesi ile tablet haline gelebilen Microsoft'un bu ürününün şimdilik hangi üreetici tarafından üretileceği açıklanmadı. Ancak Microsoft'un yeni dizüstü bilgisayarı Windows 10 işetim sistemi ile gelecek ve gücünü Intel işlemciden alacak. Cihazda ayrıca son zamanın trend teknolojisi olan USB Type C bağlantı noktası olacak. Microsoft'un bu yeni dizüstü bilgisayarı hakkında bunlardan çok bilgimiz bulunmuyor gelen son haberlere göre kış sezonunda satışa sunulacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?