PlayStation Plus'ın Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu!

Sony'nin sevilen oyun konsolu PlayStation üyelerine sunduğu ücretli servis olan PlayStation Plus'ın Haziran ayında üyelerine sunduğu ücretsiz oyunlar belli oldu!

PlayStation kullanıcıların belli bir ücret karşılığında katıldıkları platform olan PlayStation Plus bilindiği gibi her ay üyelerine belli oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Haizran ayında sunulacak olan oyunlar PlayStation Plus üyelerini bir hayli sevindirecek gibi.

PlayStation Plus'ın Haziran ayında sunduğu oyunların başında basketbol denilince akla ilk gelen oyunlardan olan NBA 2K16 bulunuyor. yenilenen ve geliştirilen grafikleriyle kullanıcıların çok sevdiği ve PlayStation 4 kullanıcılarının da çok seveceği NBA 2K16 PlayStation Plus üyelerine Haziran ayı boyunca ücretsiz. 7 Haizran tarihinden itibaren PlayStation Plus üyelerinin indirebileceği ayın ücretsiz oyunlarını belli bir süre içerisinde indirmeniz gerekiyor. Aksi hale oyunlar yeniden ücretli oluyor.

İşte Haziran Ayında PlayStation Plus Üyelerinin İndirebileceği Ücretsiz Oyunlar;

NBA 2K16, PlayStation 4

Gone Home: Console Edition, PlayStation 4

Echochrome, PlayStation 3

Siren: Blood Ccurse ( Episodes 1-12 ), PlayStation 3

God of War: Chains of Olympus, PlayStation Vita

Little Deviants, PlayStation Vita

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?