Huawei Daydream'i Destekleyecek İlk Şirket Olacak!

Google'ın yeni nesil sanal gerçeklik platformu Daydream'ı ilk destekleyen şirketin kim olacağı sorusu cevabını buldu! Huawei Daydream'i destekleyek ilk şirket olacak!

Huawei tarafından yapılan son açıklamata göre kullanıcılar için yeni uygulama ve içerik deneyimi sunacak olan Google'ın Daydream projesine ilk destek verececk şirket olacağını aktardı. Bilindiği gibi Google sanal gerçeklik alanında bir devrim gerçekleştirmek için pek çok şirketle bilikte ortaklaşa çalışacak.

Son yılların giderek büyüyen şirketi olan Huawei ise yeni nesil Kirin ve Qualcomm işlemcilerini kullanan ve Daydream'ı destekleyen cihazlarla akıllı telefon alanında yakaladığın bu başarıyı daha da ilerletmek istiyor.

Huawei'nin DayDream platformunu desteleyecek modelleri yine büyük bir ihtimal Kirin ve Qualcomm'un Snapdragon işlemcilerinden gücünü alacak. Huawei bu yeni modeller ile bilikte sanal gerçeklik alanında ki varlığını arttırıp pazarda etkin bir rol oynamak istiyor.

Ayrıca Huawei'nin Daydream uyumlu akıllı telefonları sanal gerçeklik gözlükleri ve bu alanda diğer ürünlerinin 2016 yılının sonuna kadar kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?