iPhone 7 çok daha ince olacak!

Apple'ın eylül ayında tanıyacağı iPhone'u iPhone 7 ve iPhone 7 Plus çok daha ince olacak! İşte son iPhone 7 dedikoduları!

Apple bilindiği gibi 21 Mart tarifinde iPhone SE modelini tanıtmıştı. Bu mobel 4" iPhone bekleyenleri sevindirse de kullanıcılar Apple'ın Eylül ayıında tanıtacağı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelini bekliyor. Çıkışına daha çok zamanın olduğu iPhone 7 iPhone 7 Plus modelleri hakkında daha şimdiden sızıntılar gelmeye başladı. Gelen son iddialara göre iPhone 7 çok dah ince olacak.
Pek çok kişi Apple'ın yeni iPhone modelinin iPhone 6 ve iPhone 6S'ten daha ince olmayacağını konuşuyordu. Ancak Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'tan daha ince olacak.
Apple bilindiği gibi iPhone 6S'in kalınlığını bir önceki iPhone 6'ya göre biraz artırmıştı. Bunun nedeni, yeni TouchID işlevinin ihtiyaç duyduğu bileşenleri ve Apple'ın yeni dokunmatik ekran teknolojisi 3D Touch'ı telefona sığdırmaktı. ETNews'in eriştiği bilgilere göre Apple, iPhone 7'yi inceletme konusuna büyük öncelik veriyor.
Bu incelme ile pek çok kişi yeni iPhone'ların batarya sürelerinin kısalacağını düşünebilir, ancak bu doğru değil. Bunun nedeni, Apple'ın yeni Fan-Out teknolojisi sayesinde bileşenleri bir araya getirip, boyutlarını küçültecek olması.
Apple'ın önünde ki diğer sorun ise, büyük iPhone'un bükülme sorunu. Bilindiği gibi Apple, bu sorunu iPhone 6S serisinde kullandığı daha yüksek kaliteli malzeme ile halletmişti. Apple'ın bu hamleyi yeni iPhone 7 Plus'ta da yapması bekleniyor.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?