Kablosuz şarjlar çok daha hızlı olacak!

LG geliştiridği yeni kablosuz şarj teknolojisinde kablolu şarjı yakaladı! Peki LG'nin yeni kablosuz şarj teknolojisi neler getiriyor?

Bilindiği gibi yeni nesil amiral gemiler kablosuz şarj desteği ile geliyor. Bu teknoloji her ne kadar mükemmel gözükse de klasik yöntemden epey geride. Çünkü kablosuz şarj ile akıllı telefonlarımızı çok daha uzun sürede doluyoır. Bu durumu ortadan kaldırmak için LG yeni bir teknoloji geliştirdiğini duyurdu!

LG, kablosuz şarj pad'leri için yeni teknolojisini duyurdu. Peki LG'nin bu teknolojisi ne gibi yenilikler sağlıyor. LG tarafından geliştirilen bu yeni teknolojiye göre artık kablosuz şarj sırasında da, kablolu şarjda aktarılan güç dengelenecek. Söylentilere göre LG'nin yeni kablosuz teknolojisi, 30 dakika içinde telefonun yüzde 50'sini doldurabiliyor. Bu da Samsung'un yeni amiral gemileri olan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in kablolu hızlı şarj desteğiyle aynı değer. Yani bu yolla, kablosuz şarj kablolu şarjı yakalamış olacak.
LG bu teknoloji ilk olarak yeni akıllı telefonlarına ekleyecek. Bunun da yıl sonunda gerçekleştirilmesi bekleniyor.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?