Karalux'dan altın kaplamalı Galaxy S7 ve S7 Edge!

Akıllı telefonların ufak bir servet olduğu dönemde bu işi iyice abartmak isteyen Karalux Galaxy S7 ve S7 Edge'i tamamen altın kapmalı olarak satışa çıkarttı!

Bilindiği gibi akıllı telefon fiyatları neredeyse araba fiyatlarıyla yarışır oldu. Akıllı telefonlar bu kadar pahalı olurken elbette ki üst seviye kullanıcılar telefonlarının daha özel olmalarını istiyor. Karalux firmasıda kullanıcıların bu isteklerine cevap veriyor. Karalux firmasından yapılan açıklamaya göre Samsung'un son amiral gemileri Galaxy S7 ve bu cihazın büyük ve iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S7 Edge'in altın kaplamalı sürümleri çıkacak.

Samsung, bilinidği gibi bu sene akıllı telefonlarında malzeme değişikliğine gitmişti. A7000 alüminyum yerine A6000 alüminyum kullanmaya başlayan Samsung'un bu hamlesi Karalux'un bir takım değişiklikler yapmasına neden oldu. Son model akıllı telefonlara altın kaplama yapan Karalux’un üretim sürecinde değişikliğe gitmesine neden olurken, daha önce 6 saat süren işlem süreci 10 saatin üzerine çıkmış durumda.

Süper lüx akıllı cihazların fiyatlarına bakacak olursak, 24 ayar altın kaplama Galaxy S7’nin Vietnam fiyatı 35 milyon VND yani 1570 dolar 'dan satışa çıkarken, Vietnem dışından cihazı satın almak isteyen kullanıcılar 1705$ ödeyecekler.Galaxy S7 Edge ise altın kaplama olarak fiyatı ise 1930 dolar.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?