iPhone 7s'ten RAM Jesti!

Apple'ın bu yılın sonunda satışa sunacağı iPhone modellerinde kaç GB RAM olacağı ortaya çıktı...

Apple'ın Eylül ayında tanıtımını yapacağı iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modelleri 10. yıla özel iPhone Edition modelininde tanıtımını yapması bekleniyor. Yeni iPhone modellerinin tanıtımına aylar olmasına rağmen teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Cowen ve şirket analisti Timoty Arcuri, Apple'ın 2017'de piyasaya süreceği üç yeni iPhone modelinde 3GB RAM'e yer verileceğini söylüyor.
İddialara göre; iPhone 7s'in 5.5 inç ve iPhone 7s Plus 5.7 inç ekran ile gelecek. telefonun çerçevesi nihayetinde inceltilmiş olarak Apple'ın ekran boyutlarını büyütecek ancak kasa büyüklüğü aynı kalacak. Ayrıca bu modellerin 32 GB, 128 GB ve 256 GB dahili depolama ile gelmesi bekleniyor.

10. yıla özel olarak üretilecek olan iPhone Edition ise 5.8 inç büyüklüğünde olabilir. Bu modelin baz modeli 64 GB olacak ve 128 GB atlanarak direkt tepe model 256 GB dahili depolama birimi ile gelecek.

İddia edilen 5.8 inç büyüklüğündeki iPhone Edition'da ikili pil paketi adı verilen yeni bir batarya sisteminin olacağı söyleniyor. Pil ömrünü uzatacak olan bu teknoloji hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Son olarak KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun üç yeni iPhone'unun yine Lightning konektörü ile geleceğini ancak daha hızlı şarj olma süresi sunmak için Lightning'in diğer ucunun USB Type-C olacağını söylüyor.

Siz iPhone cihazların RAM oranını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.