iPhone İçin Ücretsiz Müzik Dinleme Uygulamaları Geliyor!

iPhone telefonlar için en üst düzeyde kullanabileceğiniz müzik dinleme uygulamalarını kullanıcıları için bir araya getirdi. İşte detaylar...

Müzik alanında büyük bir devrim yaratan Stream'ın özelliği sayesinde kullanıcılar aylık ödeme yaparak Spotify, Apple Music, Fidal ve Fizy gibi çevirimiçi müzik servislerinden istedikleri müziği dinleyebiliyor. Fakat muziğe para ödemek istemeyen kullanıcılar az olsa da yasaldışı yollardan dinlemek yerine yasal bir yöntemle müzik dinlemek için iPhone için en iyi ücretsiz müzik dinleme uygulamalarını kullanıcıları için topladı.

iPhone için en iyi müzik dinleme uygulamalarını sizlerden ücret talep etmeden tamamen yasal yollardan müzik dinleme hizmeti sunacak. Fakat uygulama ücretsiz olduğu için en büyük handikabı çevirimdışı müzik hizmeti sunmuyor olmaları.

Müzik sektöründe amatör ve indie gruplar için bulunmaz bir nimet olan SoundCloud platformunda yüzbinlerce müzik yer alıyor. Kullanması kolay bir arayüze sahip olan SoundCloud'a ister üye olarak çalma listeleri oluşturabilir, isterseniz de üye olmadan platformdaki tüm müzikleri ücretsiz dinlemeniz mümkün.


Siz SoundCloud'da üye oldunuz mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.