İşletmelere Instagram'dan Özel Araçlar!

Geçtiğimiz aylarda tasarımıni baştan aşağı yenileyen popüler viideo ve fotoğraf paylaşma platformu Instagram şimdide işletmeler için özel araçlarını duyurdu!

Gelir konusunda yeni arayışlara giren Instagram aradığı geliri işletmelerde buldu. Bilindiği gibi daha önceden pek çok konuşulan Instagram'ın iş odaklı hesaplar için yeni özelliklerin gelebileceği ihtimali sonunda Instagram tarafından doğrulandı.

Instagram'ın getireceği bu özellikle birlikte iş hesaplarına iletişim için yeni bilgiler eklenebilecek ve böylece o yerin müşterileri şirketle çok daha kolay bir şekilde irtibata geçebilecek. Instagram'ın sunacağı bu yenilik sayesinde işletmelere arama,mesaj ya da e-mail yoluyla ulaşmak mümkün olacak. Instagram'ın işletmelere sunacağı ayrıcalık sadece ek alanlar değil. Instagram ayrıca işletmelere takipçi kitlelerine hızlıca göz atma yetkisini de verecek. İşletmelerin alacağı bu bilgiler sayesinde işletme tarafından gönderilen gönderilerin bazıları ön plana çıkartılabilecek ve işletmelerin ürün ve hizmetlerinin milyonlara ulaşması sağlanacak.

Instagram'ın bu yeniliklerii önümüzdeki aylarda Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda ülkelerinde denemeye açılacak. Instagram tarafından da test edildikten sonra bu özelliklerin yıl sonunda dünya geneline açılması bekleniyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?