LG ProBeam ile Her Yerde İzleyebilirsiniz!

LG'nin ProBeam lazer projektörlerinin özellikleri resmi olarak açıklandı..

Ev sineması tutkunlarını heyecanlandıran sistem LG'den geldi. 2000 lümenlik ışık değerinin yanısıra kompakt tasarımıyla birlikte evde sinema deneyimi yaşamak isteyenleri mutlu edecek başarılı bir yapıya sahiptir. LG'nin üst düzey bir ev sineması deneyimini sunmak için tasarlamış olduğu yeni lazer projektörü bu yıl düzenlenecek olan CES 2017 kapsamında tanıtılması bekleniyor.

LG Probeam HF80J ile video içeriklerini aydınlık bir ortamda bile net bir şekilde görüntülemek mümkün oluyor. Cihaz içerisinde bulundurmuş olduğu gelişmiş lazer motoruyla oldukça kaliteli bir ev sineması deneyimi sunuyor olup portatif olmasıyla yenilikçi bir tasarıma sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Cihazın kompakt tasarımndan bahsetmek istiyorum. Sadece 2,1 ağırlığında olup 2000 lümen parlaklık aralığındak en hafif Full HD lazer projektörü ünvanı taşıyan LG ProBeam tüm bununla birlikte klasik çizgiye sahip olmasıyla tüm iç dekora hitap etmeyi başarıyor. Cihazın yansıtmasını Wireless Mirroring özelliği gerçekleştiriyor. Bununla birlikte Miracast’ın kablosuz aktarım teknolojisinden yararlanmak mümkün oluyor. Akıllı cihazlardaki içerikleri geniş bir projeksiyon ekranına yansıtabilen LG ProBeam en iyi görüntü ayarını hızı bir şekilde yapabilmenize imkan sağlıyor.

Ayrıca kullanıcılar LG'nin webOS platformu ile birlikte tercihlerine göre istedikleri programa ve yayına hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. WebOS aracılığıyla kullanıcılar bulundukları konum itibariyle erişebilirliğ olan yayınları da olay bir şekilde izleyebilecek.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.