Mahkumlar, Drone Kargo Servisi Yapmışlar!

Drone ile içeri kaçak sevkiyat yapan mahkumlar yakayı ele verdi..

Noel DVD oynatıcı, hediyeler, bıçak, cep telefonları ve çeşitli silahlar da dahil olmak üzere kaçak bir önbellek yakalandı. Ancak ilginç olan şu ki bunlar bir drone'da cezaevinde yakalandı. DVD oynatıcının bir noel hediyesi olduğu muhtemelen hapishanedeki bir mahkum Noel gününde bir film izlemek istiyordu.

Kurtarılan ürünler arasında cep telefonu, tornovida, bıçak ve silahlara da el koyuldu. Drone ile içeri mal sokup çıkardıkları tespit edildi. İngiltere'de bir hapishanenin yetkilileri durumu fark etti ama bunun öncesi de olabilir. Mahkumlar drone'lar aracılığıyla kaçakçılık yaptı. Liverpool'daa yer alan bir hapishanede görevliler bloğun üstünde drone uçtuğunu fark ettiklerinde gerçek ortaya çıktı.

Mahkumlar kendi drone'ları ile adeta kargo servisi kurmuşlar. Paketlerin gece vakti dikkat çekmemesi adına mahkumlara taşındığı anlaşıldı ama gece karanlığı yine de onları ele verdi. Yeni aslınmış olan DVD player'ın ise içerdeki bir mahkuma Noel hediyesi olduğu tahmin ediliyor.. Şimdi ise İngiltere polisleri hapishane içine drone gönderen bir nevi kaçakçıyı arıyor.

Drone'ların geldiği bu boyut hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.