Nokia 3310'un yeni görüntüsü!

Nokia 3310 yeniden başlatılıyor. Nokia çağını tanımlayan telefonu hala neden seviyoruz?

Nokia markası için haklarına sahip Finlandiya şirketi olan HMD'nin cihazın yeni bir sürümünü ortaya çıkardığı bildirildi .
Günümüzün akıllı telefonlarının harikalarına rağmen, 4G internet bağlantıları, dokunmatik ekranları ve sınırsız uygulama seçenekleri 3310 hala birçok kalpte özel bir yere sahiptir.

Şanslı iseniz bugünün akıllı telefonları bir gün sürüyor ancak 3310, bazı koşullar altında bir haftadan fazla sürebilir. Ekranın sağ tarafındaki dört siyah çubuk, güven verici derecede statikti (o zamanlar yüzdeler hakkında panik yaşanmadı) ve dünyanın en popüler telefonu olduğu için herkesin bir şarj cihazı vardı.

Ve eğer en kötüsü en kötüsüye geldiyse, bir arkadaşınızı sıkıştıracak şekilde pilleri değiştirebilirdiniz. Elbette, piller o zamandan daha fazla gelişmiş değildi, telefonların sadece renkli ekranları veya Bluetooth telsizleri yoktu, ancak 3310'un kolaylığı günümüzün üreticilerine örnek olmalıydı.

Nokia 3310'un yeni görüntüsü sızdırıldı. Elbette bunun gerçek olup olmadığını şuan için bilmiyoruz. Ancak belki de en yakın konsept bu. Gayet gerçekçi görünüyor. Android işletim sistemi arayüzünü kullanan Nokia 3310 modelinin tanıtımına sadece günler kaldı.

Peki sizce yeni model sızdırılan görüntüye yakın mı olacak?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.