Xiaomi Mi 6, İki Farklı Ekranla Gelebilir!

Xiaomi Mi 6 hakkında haberler gelmeye başladı. Bununla birlikte Xiaomi'nin yeni amiral gemisinin ekran özellikleri ortaya çıktı. Peki Xiaomi Mi 6 nasıl olacak?

Xiaomi Mi 6 hakkında yeni haberler gelmeye başladı. Yeni amiral gemisi hakkında yapılan sızıntıya göre Xiaomi Mi 6'da iki farklı ekran seçeneği bulunacak. Weibo açıklarında ortaya çıkan yeni sızıntıya göre telefonun özellikleri arasında 32 GB'lık depolama alanı 4 GB RAM ve FullHD ekran yer alıyor. 64 GB depolama alanına sahip olan modelde ise kullanıcılara QHD ekran seçeneği sunulması muhtemel özellikler arasına girdi.

Ortaya çıkan bilgilere göre Xiamoi değişiklik yaparak iki farklı ekrana sahip telefonla gelecek. Yeni amiral gemisinde 8 megapiksellik ön 12 megapiksellik arka kamera bulunduracak. Ayrıca hatırlatmak isteriz ki Xiaomi Mi 6 ile yetkililerin daha önce 3 farklı model ile gelebileceği iddia edilmiş bu yönde yetkililerden herhangi bir yalanlama gelmemişti. Xiaomi, yeni emiral gemisinde Snapdragon ve Helio X30 işlemcilerinden güç alan 3 farklı modelini satışa sunacak.

Ayrıca yetkililer cihazın çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi paylaşmış değil. Samsung'un Galaxy S8 modelinden sonra tanıtılabileceği akabinde konuşulanlar.

Peki sizce Xiaomi yeni amiral gemisi modelinde başarılı olabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.