Sıvı Cam ile Ekranlar Artık Çizilmeyecek!

Pahalı telefonlarınızın ekranının çizilmesinden endişe ediyorsanız artık endişelenmeyin.

IndieGoGo'nun yeni bir projesi olan ProtectPax , herhangi bir görüntüyü güçlendirmek için kendi kendini tanımlayan "sıvı cam" koruyucusudur. ProtectPax'ın sahip olduğu teknolojş havacılık ve uzay endüstrisinde devlerin öncülüğünde "nano koruyucusu" olarak tanımlıyor

Jel içindeki titanyum dioksit nanoparçacıkları, akıllı telefonunuzun ekranında mikroskopik vadileri doldurur, darbelere ve çürüklere karşı etkili bir koruma sağlıyor. ProtectPax ekibi, "Safir ya da yakut kadar sert ve optik bir filtre gibi davranıyor" diyor. "Ekranınız fabrikadan çıktığınızda olduğundan daha üniform olacak".

Tüm yapmanız gereken akıllı telefonunuzun ekranını silmek, ProtectPax'i yüzeye silikon bir bezle ovmak ve parlaklık "parlak" oluncaya kadar on dakika beklemek. Tamamlandığında ekran çizik, çatlaklar ve hatta düşmelerden görünen bir şekilde koruma sağlıyor. ProtectPax, Bıçak bıçağı ve çelik dosyadan daha yüksek olan Mohs Sertlik Ölçeği'nde 9H derecelendirir. 365 gün sürer ve ek olarak, elektromanyetik radyasyona karşı koruma sağlar ve dokunmatik ekran işlevselliğini geliştirir.

ProtectPax, akıllı telefonlardan daha fazlası için de iyi olduğunu iddia ediyor. Ekip, akıllı saatler, düzenli saatler, gözlükler, TV ekranları, GPS navigasyon sistemleri, dizüstü bilgisayarlar, e-kitap okuyucuları ve dijital kameralar da dahil olmak üzere her türlü cihazla test edildi.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.