OnePlus 5, 2 Gün İçinde 300,000'den Fazla Ön Sipariş Aldı!

Bir süredir beklenen OnePlus 5 amiral gemisi, sektöre hızlı bir giriş yaptı ve henüz satışa sunulmayan telefon 2 gün içinde satış rekoru kırdı...

OnePlus 5 gerekse özellikleri gerekse iPhone 7 benzeri tasarıı ile uzun süredir adından söz ettirmeyi başardı. Telefonu merakla bekleyen büyük bir oğunluk var cihazın, geçen seneki OnePlus 3T'den farklı kıvrımlarının olacağı gözü ile kesin gözü ile bakılmakta. OnePlus 5 ile ilgili fotoğraflar ve videolar da ortaya çıktıkça az çok fikir sahibi için kayıt açtı.

Jingdong.com adında bir Çin perakendecisi, açtığı kayıttan 48 saat sonra ön siparişe sunulan OnePlus 5 saatler içinde 300,000'den fazla insan telefona sahip olmak için kayıt oldular.

Rakamlar da yükseliş devam ediyor ve görünüşe göre 357,301'e ulaşacak gibi görünüyor. OnePlus 5'in Oppo R11'e benzediğinden dolayı hayal kırıklığına uğrasa da diğer bir kesim telefon hakkında oldukça heyecanlanıyor. İnsanların bu benzerlikten hayal kırıklığına uğraması biraz garip açıkçası, nihayetinde OnePlus 5 de Oppo R11 de iPhone 7'ye benziyor.

Şu ana kadar elimize geçen bilgiler, OnePlus 5'in Snapdragon 835 yongasetinin yanında 6GB - 8GB RAM, 64GB -128GB depolama alanlarıı ve çift kamerayla geleceği yönündedir.

OnePlus 5, 20 Haziran'da küresel çapta satılmaya başlanacak. Ancak şirket, Hindistan da dahil olmak üzere çeşitli Asya ülkelerinde bunu 22 Haziran'da gerçekleştirecek.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.