Pokemon Go Saldırı Altında!

Poodlecorp adında bir hacker grubu Pokemon Go'ya tekrar saldırı yapacaklarını açıkladı.

Pokemon Go bildiğiniz üzere biranda popüler olup tüm dikkatleri üzerine çekmiş gerçekçiliği artılmış başarılı bir oyun. Geçtiğimiz günlerde Pokemon Go sunucularını devre dışı bırakma tehditiyle ortaya çıkmış olup grup bu tehditlerini uygulamanın zaten kırılgan olan sunucularına karşı gerçekleştireceğini açıkladı. DDoS saldırılarıyla sunucuları devre dışı bırakmayı planladılar.

Ayrıca grup sadece bu planla yetinmedi. 2. bir plan olarak ise 20 saatin üzerinde bir süre "basitçe bütün gün" devre dışı bırakmayı planlıyor. Konu ile ilgili grubun üyelerinden yapılan açıklamada bu saldırıyı yapma sebebi olarak "şuanda popüler olması" ve " kimsenin kendilerini durduramayacak" olması olarak açıklandı. Hacker grubu sözlerine şöyle devam etti. "Bunu yapıyoruz çünkü yapabiliyoruz, kimse bizi durduramaz ve kaosa sebep olmayı seviyoruz."

Bu iddialarda bulunan hacker grubunun bu sözlerini yerine getirip getirmeyeceği de meçhul. Sizce grup iddia ettikleri gibi 1 Ağustos'ta Pokemon Go'nun sunucularını kapatabilir mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.