Putin'e Özel Samsung Galaxy S7!

Samsung'un Galaxy S7 modelinin çok farklı serilerini görmüştük ancak bu kadar pahalısını ilk defa görüyoruz. İşte özel Galaxy S7 ve özel fiyatı!

Üst düzey akıllı telefon fiyatlarının artık araba fiyatlarına geldiği bu zamanlarda artık pek çok kullanıcının aynı üst model akıllı telefonları lüks tüketim mallarını kullanan kullanıcılar için problem oluşturuyordu.

Kullanıcılar için lüks özel telefonlar üretenler firmalar bu bağlanda özel kullanıcıların imdadına yetişiyor. Rus lider Vladimir Putin'i onurlandırma amacıyla Rusya merkezli ünlü mücevher markası Caviar tarafından hazırlanan özel Galaxy S7 kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Sadece 3 adet üretilen bu özel Galaxy S7'nin arka kısmında bulunan bir Putin kabartması ve Rusya arması dikkat çekiyor. Caviar'ın şimdiye dek ürettiği een yüksek fiyata sahip akıllı telefonu olmayı başaran özel Samsung Galaxy S7'de altın ve yakut malzemeler bulunuyor.

Olduğundan çok daha fazla havalı görünen bu Samsung Galaxy S7'nin satış fiyatı 27 bin dolar yani 87 bin tl civarında. bilindiği gibi ülkemizde bu fiyata BMW ve diğer lüks otomobillerden alanabiliyor. Bu akıllı telefonu pahalı bulan kullanıcılar da unutulmamış yine özel üretim olan ve altın renginde titanyum parçaların kullandığı ve arkasında yine Putin kabarması ve Rus armasının bulunduğu özel Samsung Galaxy S7'nin fiyatı ise 2.600 dolar olarak belirlenmiş.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?