Razer, 3 Ekranlı 12K Laptop Konseptini Tanıttı!

Oyunseverlerin hayali olan oyun bilgisayarını Razer, CES kapsamında görücüye çıkardı. İşte Razer'in 3 ekranlı 12K dizüstü bilgisayarı!

Dizüstü bilgisayarı ama diğerlerinden farklı. Laptop'lara birden fazla ekran veren projeler ile daha önce karşılaşmıştık. Bu işin pekte yabancısı değiliz. Ancak kendiliğinden 3 ekranla gelen bir laptop ile karşılaşmamıştık.

Razer'in yeni bilgisayarı CES 2017'de sergilenen Project Valerie, bir ana ekrana sahip olup dışarıya doğru mekanik olarak kayan iki ek ekrana sahiptir. Üç ekranın her biri ise 17,3 inç'lik olup 4K çözünürlüğündedir. Bilgisayar oyunlarından kullacıların tam anlamıyla keyif alması için hazırlanan bilgisayar IGZO panel odluğundan teknik olarak 12K çözünürlüklü bir laptop oluyor.

Ayrıca işlemci devi Nvidia'nın "surround view" teknolojisine yer veren bilgisayarın pikselini yönetmek ise güç birşey bunun için cihazın % 100'lük Adobe RGB renk isabeti ile profesyonel kullanıcıları da hedefine almaktadır. 38 mm kalınlığında olup aleminyumdan oluşan güçlü bir kasaya sahip Project Valerie, 5,5 kg ağırlığında olup konsept aşamasında oldukça etkileyici görünüyor.

Ancak bunun gerçeğe ne zaman dönüşeceği hakkında henüz net bir bilgi yokken daha önce Microsoft böyle bir konsep hazırlamış ancak konsept aşamasını aşamayarak üretimi başlatmamıştı.

Sizce 3 ekranlı konsept ilgi görür mü?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?