Xiaomi'den Ekstra İnce Televizyon: Mi TV 4!

Xiaomi'den ultra ince 3 farklı boyuttaki televizyonlarını tanıttı. İşte Mi TV 4'ün özellikleri ve fiyatı..

İncecik bir yapıya sahip televizyon Xiaomi'den geldi. iPhone'dan sadece %30 daha ince olan 4.9 mm kalınlığındaki televizyon güncellenebilir özellikleriyle geleceğe hazırlanıyor. Xiaomi, akıllı ürünler ve IoT'da gelecek vaat eden bir marka olup yeni televizyonunu CES kapsamında duyurdu.

Xiaomi'nin televizyonu üç boyutuyla sunuldu. Bununla birlikte 49 inç, 55 inç ve 65 inçlik ekranlara sahiptir. Akıllı özelliklere ve dört çekirdekli 64 bit işlemciye sahip olan televizyon ayrıca bağımsız bir ses sistemine sahiptir.

Yükselen hoparlörlerle Xiaomi, Dolby Atmos stüdyo kalitesinde ses deneyimi sunmaktadır. Akıllı televizyonda Xiaomi'nin Android üzerine geliştirmş olduğu işletim sistemi Patch Wall kullanılıyor olup bu işletim sisteminin en büyük özelliği ise yapay zekaya sahip olması. Bu sayede izlediğiniz kanallara göre size özel bir öneri listesi gerçekleştirebiliyor.

Xiaomi'nin yeni gözdesi Mi TV 4, 2000 doların altında bir fiyat etiketine sahip olacak. Çin'de satışa sunulduktan sonra global olarak satışa sunulması bekleniyor. Küçük ekranlı olan versiyonları ise daha hesaplı bir fiyatla gelecek.

Ultra ince Xiaomi'nin yeni televizyonunu nasıl buldunuz?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?