Razer'dan League of Legends Oyuncularına Özel Fare!

Razer popüler oyun olan ve kullanıcıların severek oynadığı League of Legends'a özel olarak tasarladığı yeni faresini tanıttı! İşte tüm detaylar!

Razer bilindiği gibi son zamanlarda oyuncular tarafından çok sevilen oyuncu donanımı üreten firma. Razer bugün yaptığı yeni duyuru ile League of Legends oyununa özel kullanıcılar için Naga Hex V2 oyuncu faresini tanıttı. Razer'ın sevilen fare serisi olan Naga'nın en yeni üyesi olan Naga Hex V2'nin özellikleri göz dolduruyor.

Razer'ın popüler MOBA oyunlarından olan League of Legends, Dota 2 ve Heroes of the Storm oyunlaarını oynayan oyunculara özel faresi yepyen bir baş parmak tekerliğiyle geliyor. Güncel MOBA oyunlarına ve daha önceden çıkartılmış olan MOBA oyunlarına özel olarak optimize edilen 7 tuşlu mekanik baş parmak tekerleğiyle de oyuncuların oyun deneyimlerini en yukarılara taşıyacak gibi duruyor. Razer'ın yeni oyuncu faresiyle birlikte 14 adet MOBA için özelleştirilen ve kullanıcıların yeniden programlayabileceği 14 adet tuş bulunuyor. 16.000 DPI'lık 5G lazer sensörüne sahip olan Naga Hex V2 oyuncuların oyun hassasiyetini de en yukarıya taşımaya aday. Chroma teknolojisine sahip olan Naga Hex V2 oyuncular için 16.8 milyon renk ve çeşitli efekt seçenekleri de sunuyor.

Razer'ın yeni faresi bu ay satışa çıkacak ve fiyatı 99 Euro olacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?