Samsung Galaxy C10, Çift Kameralı Olabilir!

Yaklaşan Samsung Galaxy C10, bugüne kadar birçok sızıntı ve söylenti ile karşımıza çıktı ve şimdi, yeni görüntü oluşturma görüntüleri ve 360 ​​derece video zamanı geldi.

Geçmişte olduğu gibi, en son sızıntı, daha önce Galaxy S8 ve Galaxy S8 + amiral gemileri ile gelmesi beklenen Samsung akıllı telefonda beklenen çift arka kamera ayarının sergilenmesine odaklanıyor. En yeni Galaxy C10 sızıntısı 6GB RAM ile ilk Samsung telefon olan Galaxy C9 Pro'da gördüğümüze benzer bir tasarım ile ortaya çıkıyor. Cihazın sağ tarafında çift LED flaşlı dikey olarak sıralı çift kameralar bulunduğunu görüyoruz.

Bunun hemen altında Samsung markası var ve ayrıca Galaxy C9 Pro'da bulunan aynı anten hatlarını fark edebilirsiniz. Ön panelde, üst tarafta bir ön kamera ve alt kısmında entegre bir parmak izi tarayıcısı bulunan fiziksel bir ev düğmesi var. Galaxy C10 şaşırtıcı bir şekilde, 5.7-inç C7 Pro ve 6-inç C9 Pro'dan daha küçük bir 5.5-inç ekrana sahip olması bekleniyor. Çerçeveleri var ama çok kalın değil ama ince de değil.

Sızıntıya göre Galaxy C10'un 5.5 inç ekran ve 152.5 x 74.8 x 7.68 mm boyutlarıyla gelmesi bekleniyor. Galaxy C9 Pro'nun doğrudan halefi olması bekleniyor. Spesifikasyonlar söz konusu olduğunda, yakın zamanda duyurulan Qualcomm Snapdragon 660 işlemci tarafından çalıştırılmasının muhtemel olması dışında fazla bilgi mevcut değil.

Görünüşe göre Samsung Galaxy C10, çift kamera kurulumu ile birlikte geliyor. Şu anda, yonga setinin Snapdragon 660 olabileceği dışında, başka özellikler hakkında fazla bilgi yok.

Peki siz Galaxy C10 için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.