Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Yeni Güncellemesi!

Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge bugün itibariyle yeni bir güncelleme aldı.

Güvenlik açısından kullanıcılarını üzmek istemeyen Samsung amiral gemleri için yeni bir güncelleme sundu. Teknoloji devlerinden biri olan Samsung kullanıcıları için sunduğu güncelleme ile bazı yazılım iyileştirmeleri bulunduruyor.

Güvenlik odaklı yapmış olduğu güncellemeyi Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcılarına sundu. Güncelleme şuan için Avrupa'da indirilmeye başlandı. Cihazlarınıza yükleyebileceğiniz güncelleme 104,05 MB büyüklüğünde. Güncellemeyi OTA ve Kies üzerinden indirip cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Güncelleme ne yazık ki diğer cihazları kapsamıyor. Samsung kullanıcılarının da en büyük şikayeti bu ancak Samsung ne yazık ki bu eleştiriyi dikkate almıyor.


Bildiğiniz üzere Apple bir güncelleme ile çok eski iPhone modellerini bile kapsıyor ancak Samsung son iki yada son üç cihazından başka eski bir modele kapsamlı güncelleme sunmuyor. Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge cihazlarında kullanıcıların bile fark etmediği hatalar giderildi. Temmuz ayının güvenlik paketini içeren yeni güncellemenin ülkemize gelmesi de an meselesi. Ara sıra Ayarlar kısmından yazılım güncellemeyi kontrol etmenizi öneriyorum.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.