Samsung, Galaxy S8'de İşini Şansa Bırakmak İstemiyor!

Tüketicilerin heyecanını kaçıran sızıntı haberlerle başı dertte olan Samsung, sıkıntı yaşamamak için uyarıda bulundu.

Bildiğiniz üzere teknoloji devlerinin en büyük sıkıntısı üzerinde çalışmış oldukları model üzerinde yapılan sızıntılar. Bunlar zaman zaman doğru çıkıyor bazen de kötü fiyasko çıkıyordu. Ancak tüketicilerin aklında bir şekil oluşuyordu. Uzun süredir akıllı telefon üreticilerinin en büyük sıkıntısı olan sızıntı konusunda Samsung, işini şansa bırakmak istemiyor bu konudaki önlemleri alıyor.

2017 yılının ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen cihaz ile ilgili şimdiden cihazlar, söylentiler, iddialar, sızıntılar aralıksız olarak gelmeye başladı bile. Barselona'da düzenlenmesi beklenen MWC 2017 kapsamında duyurulması beklenen Samsung'un amiral telefonu için Samsung Mobile'dan Koh Dong-Jin, çalışanların dikkatli olması konusunda sık sık uyarı yapmakla birlikte ekibindeki çalışanların prototip, verilerin sızmaması için ciddi önlemler alıyor.

Tahmin edeceğiniz üzere büyük markaların amiral telefonları resmi tanıtımları yapılmadan sızıntı haberler sebebiyle tüm detaylarıyla karşımıza çıkıyordu bu da tüketicilerin heyecan kaybına sebebiyet veriyor. Haliyle Samsung, Galaxy S8'de böyle birşeyle karşılaşmak istemiyor. Güvenlik önlemlerini sıklaştırmak için çalışanlarına talimat verdi.

Bakalım Samsung, bu sefer kapılarını sıkı tutmayı başarabilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.