Samsung Gear Fit 2 Ve Gear Icon X Tanıtıldı!

Samsung'un geçtiğimiz aylarda "yanlışlıla" sızdırdığı Gear Fir 2 ve Gear Icon X adında giyilebilir teknolojileri sonunda duyuruldu İşte tüm detaylar!

Samsung'un uzun bir süredir yeni bir giyilebilir teknoloji ürünü tanıtacağı iddia edilmişti. ve Samsung'un bu giyilebilir ürünleri hatta yanlışlıkla sızdırılmıştı. Samsung'un Gear Fit 2 adını taşıyan bu yeni akıllı bileklik ve Samsung'un yeni tamamen kablosuz kulaklığı Gear IconX bilindiği gibi geçtiğimiz ay yanlışlıkla görücüye çıkmıştı. Samsung'un bu yeni ürünleri sonunda gerçekten Samsung'un sitesinde görücüye çıktı.

Samsung'un bu akıllı fitness ürünlerinin özellikleri tıpkı daha önceden sızdırıldığı gibi. Sasmung Gear Fit 2'de kalp atış monitörü bulunuyor. 1.5 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranla gelen Gear Fit 2 oldukça şık bir tasarımla geliyor. Gear Fit 2 ayrıca gücünü 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor. 512 MB RAM 4 GB dahili depolama alanı ve 200 mAh kapasiyeli batarya sunan Gear Fit 2'nin en önemli yardımcısı olmaya aday olan Gear IconX'te kendi başına kablosuz bir müzik oynatıcısı olabiliyor. Ayrıca Gear IconX kendi başına da fitness takipçisi olabiliyor.

Samsung'un bu yeni ürünlerinin Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatlarının ne olacağı şimdilik bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?