Samsung, Sinema Sektörüne İddialı Giriyor!

Samsung, 34 ayaklı 4K HDR ekran ile sinema sektörüne el atıyor. Peki Samsung, sinema için hangi teknolojiyi getiriyor?

Bir sonraki en son teknoloji ürünü sinema salonunu açmayı planlıyorsanız, bir projektör satın almayı bırakmak isteyebilirsiniz Samsung, sinemaseverleri uçuracak 34 metrelik HDR LED ekranını piyasaya sürecek.

Samsung'un sinema ekranı en son konsept ürünü olmakla birlikte dünyanın ilk HDR LED sinema gösterisidir. Ekran, 27 Mart - 30 Mart tarihleri ​​arasında, Cinemark Century Orleans 18 ve XD Theatre'da düzenlenecek olan ve Las Vegas'ta CinemaCon 2017 sırasında gerçekleşen bir dizi ön izleme gösterisi sırasında küçük bir kitleye tanıtılacak. Samsung'a göre, Cinema Screen 4K (4,096 x 2,160) çözünürlük, 10 kat daha fazla pik parlaklık seviyesi (14fL'ye karşı 146fL) ve ultra kontrastlı ve düşük tonlu gri tonlama ayarları gibi çağdaş projektörlere göre bir takım avantajlar sunacak.

Samsung'a göre Cinema Screen şu anda DCI sertifikasyon sürecinden geçmekte ve kısa bir süre önce Tokyo'daki Keio Üniversitesi'nde uyum testi tamamladı; bu, bu ekranların tanıdığınız ve sevdiğiniz dijital projektörlerin yerini alması birkaç yılı bulacak. Yeni Cinema Screen teknolojisi, görüntüleyicilerin her sahnenin bir parçası gibi hissedeceği bir ortam yaratarak daha güçlü ve yüksek kalitede bir görüntü vaat ediyor.

Elbette biraz daha yaşayabilir bir şeyler arıyorsanız, Samsung'un QLED TV'lerine göz atalabilirsiniz. 65 inç ve 55 inç ekran boyutlarında 4K çözünürlük sunuyorlar.

Samsung'un sinema sektörüne girmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.