Siri'ye İlginç Google Asistan Sorusu!

Google Assistant, iPhone için başlatıldı. Google Asistan'ın Siri'den daha akıllı olduğu söyleniyor. Siri'ye kritik soru soruldu peki ne cevap verdi?

Siri, tüm ses kontrol arabirimlerinin en ünlüsü olabilir, ancak en iyisi bu mu? Apple'ın sunduğu ürünleri, iOS'daki yeni Google Assistant ile kıyaslanmasına şimdiden başladık.

En iyi akıllı telefon ses kontrolü çözümü savaşı bir süredir devam ediyor. Apple'ın Siri'si var, Microsoft, Cortana'yı çok uzun süre önce açıklamadı ve Amazon'un Alexa, popüler Echo cihazlarının arkasındaki itici güç. Belki de iPhone'un dijital temsilcisine karşı en ileri rekabet, Google'ın yeni asistanıdır.

Google Assistant nedir?
Asistan, Google'ın sanal asistan teknolojisinin en yeni ayrıntısıdır. Siri gibi, uygulamaları başlatmak, mesaj göndermek, web'de arama yapmak ve soruları cevaplamak için kullanabilirsiniz. Yakın zamana kadar, yalnızca birkaç seçkin amiral gemisi Android el cihazıyla birlikte, Pixel akıllı telefon serisinde mevcuttu. Ancak Google, 17-19 Mayıs 2017'de gerçekleşen Google I / O'da Google, uygulamanın iPhone'da kullanıma sunulduğunu açıkladı. Böylelikle Siri ile doğrudan rekabet ortamına girdi.

Apple durum böyle olunca rakip sesli asistanlara izin vermedi. Google Asistan'ı iPhone kullanıcıları direkt olarak kullanamıyor bu nedenle uygulamaya giriş yapmak için telefonlarını ellerine alıp uygulamaya girmek zorundaydı. Ama bunun farklı bir yolu daha var. Siri'ye Google Asistan'ı açtırmak..

Bu gerçekten büyük bir ironi gibi görünüyor olabilir ama Siri'ye uygulamayı açtırmak mantıklı görünüyor. Siri, Google Asistan'ı açma isteğini yerine getirmedi ve söylenilenleri sürekli olarak yanlış anladı. Ancak testi yapanlara göre Siri artık kan kaybediyor. Eskisi kadar iyi değil.

Peki sizce Google'un asistanı Siri'yi geçer mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.