Sony Z5'i Pembeleştirdi!

Japon teknoloji devi Sony'nin son amiral gemisi olan Sony Xperia Z5' e pembe renk seçeneği eklendi. Peki Sony'nın yeni Z5'i kullanıcılara neler sunuyor. İşte detaylar.

Sony'nın üst düzey akıllı telefonu olan Sony Xperia Z5 serisine yeni bir seri ekleyeceği gelen iddialar arasında. Gelen iddialara göre Sony'nin yeni Z5 serisini genişletecek. Sony'nın Z5 Premium adını vereceği söylenen bu seri de yeni renk seçenekleri olacak.

Xperia Z5 Premium ile daha üst düzey bir model anlayışı da benimseyen Sony, şimdilerde bu modeli için pembe renk desteği sunmaya hazırlanıyor.Sony'nın yeni akıllı telefonu8 Z5 Premium'da siyah ve beyaz gibi bilindik renkler dışında pembe rengini de olacak.

Sony resmi Twitter hesabı üzerinden Z5 Premium'un pembe rengini ilk ağızdan duyurmuş oldu. Cihaz sızdırılan fotoğraflara göre oldukça şık görünüyor. Sony Z5 Premium başlangıçta pempe renkteki Z5 Premium modelini Hong Kong, Tayvan ve Çin bölgelerinde satışa çıkacağı konuşulan Z5 Premium'un diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?